Història

Des d’Holanda hem dirigit una de les distribuïdores del sector més grans d’Europa, exportant a més de 26 països inclòs Espanya, on es troba el més gran i creixent mercat d’aquest sector. Des de 1985 Bio Green ha participat en el desenvolupament i en la producció de fertilitzants orgànics biològics, amb més de 30 anys d’experiència en el camp del cultiu en el mercat holandès, hem aconseguit aliments orgànics i de qualitat i altament concentrats, desenvolupats a través de canals de distribució internacionals a tot Europa. Bio Green també disposa de la línia europea més extensa de substrats amb molts tipus diferents de terra, coco i llana de roca.

Visió

Som una companyia que no només venem nutrients i materials sinó que a més, vam realitzar les nostres pròpies estratègies de recerca i desenvolupament en el nostre departament especialitzat. A Bio Green sempre estem desenvolupant i provant productes nous i existents, tenim les nostres pròpies marques i contractes amb les millors marques del mercat.

Missió

Durant aquests anys hem perfeccionat una gran varietat de productes d’alta qualitat com a nutrients i productes per a la cura de les plantes, especialment adequats per a diversos tipus de cultiu, com són els mitjans de cultiu en terra i hidropònic. Acabem d’instal·lar-nos a Catalunya on ubiquem el nostre centre logístic Europeu. Oferim primeres marques Espanyoles i Holandeses entre d’altres, a un cost molt competitiu.

Fabriquem més de

0

de substrat al any

Distribuim el

0%

dels balasts ELT a tota Europa

Produïm més de

10 tipus

d'Abonaments minerals per a plantes

Arribem a més de

26 països

inclòs Espanya

Registr'at al nostre correu de notícies

Fabriquem les nostres

marques

d'estris per al cultiu.